Ajankohtaista

  • HUOM! Tarkistathan, että jäsenmaksusi on kunnossa! Jäsenmaksu (40€) ja kenttämaksu (20€) on tullut maksaa 28.2.2022 mennessä, ellet ole sopinut jäsensihteerin kanssa muusta maksuaikataulusta. Hallitus tarkistaa kesäkuun alussa kaikkien jäsenten jäsenmaksut ja katsomme eronneeksi/erotetuksi jäsenet, jotka eivät ole suorittaneet jäsenmaksua. Tarkistathan siis, että olet suorittanut jäsenmaksusi tai hoidat sen pikaisesti kuntoon. Jos tarvitset jäsenasioissa apua, voit olla yhteydessä jäösensihteeriin sähköpostitse jasensihteeri.papeko@gmail.com. Ihanaa kevättä kaikille!
  • Kentän talkoot pidetään torstaina 19.5. klo 17 alkaen. Mukaan voi ottaa haravoita ja lapioita, kentälle kaatunut puu pilkotaan. Luvassa makkaraa ja mehua. Tervetuloa!
  • Yhteistyö Sry Länsi-Uusimaan kanssa jatkuu. Papekolaiset voivat käyttää Sryn kenttää lauantaisin ja vastavuoroisesti Sryn jäsenet ovat tervetulleita Papekolle tiistaisin. Mikäli Sryn kentälle tarvitsee valoja, avaimen sijainnin ym. tiedot saa katariina.papeko(at)gmail.com tai messengerissä.
  • HUOMIO! Rauniorata on käyttökiellossa!. Rataa ei enää ylläpidetä, eikä alueella liikkuminen siksi ole turvallista. Asennamme raunioradan sisäänkäynteihin myös kyltit käyttökiellosta.