Ajankohtaista

 • Tervetuloa Lohjan palvelus- ja pelastuskoirayhdistyksen rally-tokon möllikisoihin!

  Kisa järjestetään 8.8.2022 isolla nurmikentällä Pailantien päässä Maksjoella. Kisa aloitetaan klo 17.30 alo-luokan rataan tutustumisella. Luokkina on: alo, avo, voi ja mes. Osallistujia otetaan max.30. Kaikissa luokissa saa halutessaan palkata koiraa radan aikana namilla, tällöin yleisvaikutelmasta tehdään -10 pisteen vähennys. Palkkaaminen ei saa häiritä suoritusta. Palkkionameja ei saa heittää/tiputtaa radalle. Lelupalkkioita ei saa käyttää suorituksen aikana/ kehän sisäpuolella.
  Osallistumismaksu: yhdistyksen jäseniltä 8€ ja muilta 10€, uusintarata 5€. Tuomarina toimii Tarja Hiissa. Ilmoittautuminen sähköpostilla 5.8 mennessä osoitteeseen aila.ekblad@gmail.com
  Jos voi/mes luokkiin ilmoittautuu 1-2, niin rata yhdistetään.

  Tiedustelut: Aila Ekblad, 040-5622566, aila.ekblad@gmail.com
 • Boostia syyskauden treeneihin: pitkäaikainen palveluskoiraharrastaja Juha Korri/Tämä on Valmennus - luento PaPeKon jäsenille aiheesta Koiran motivointi ja oikea-aikainen palkkaaminen tiistaina 9.8.2022 klo 18-20. Luento on maksuton, kahvitarjoilun järjestämiseksi ilmoittautumiset 1.8 mennessä nimenhuutoon. Paikkana ABC Lohja Karnainen, Hossanmäentie 1.
 • 24.9. 2022 Peko-T A/B, 4 koiran koe, jossa etusija yhdistyksen jäsenille.
  Kokeessa tuomari harjoittelija.
 • Yhteistyö Sry Länsi-Uusimaan kanssa jatkuu. Papekolaiset voivat käyttää Sryn kenttää lauantaisin ja vastavuoroisesti Sryn jäsenet ovat tervetulleita Papekolle tiistaisin. Mikäli Sryn kentälle tarvitsee valoja, avaimen sijainnin ym. tiedot saa katariina.papeko(at)gmail.com tai messengerissä.
 • HUOMIO! Rauniorata on käyttökiellossa!. Rataa ei enää ylläpidetä, eikä alueella liikkuminen siksi ole turvallista. Asennamme raunioradan sisäänkäynteihin myös kyltit käyttökiellosta.