Ajankohtaista

 • TERVETULOA MUKAAN KEVÄTLEIRILLE!

  Yhdistys järjestää haku-ja jälkileirin Pusulassa, Rausjärven toimintakeskuksessa pe 14.5.--su 16.5.

  Leirin kouluttajat:
  Metsäjälki: Mervi Wiberg
  Haku, ryhmä 1: Leea Saarela
  Haku, ryhmä 2: Katja Kontu

  Ohjatut treenit molemmissa lajeissa sekä lauantaina että sunnuntaina. Hakuryhmiin otetaan yhteensä max. 17 koirakkoa ja jälkiryhmään 8 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmaista toiveesi, kumpaan hakuryhmään haluaisit, toiveet pyritään huomioimaan, ryhmät kuitenkin täytetään suunnilleen tasakokoisiksi.
  Leirin hinta Papekon jäsenille on 85€. Hinta sisältää koulutuksen, majoituksen, sekä aamupalan ja päiväruoan lauantaina ja sunnuntaina. Muut ruokailut toteutetaan omin eväin. Majoituspaikasta löytyy jääkaappi, mikro, hella ym. tarvittavat varusteet, grillausmahdollisuus. Yhdistyksen puolesta kahvit ja teet.
  Yöpyminen tapahtuu yhteismajoituksena, ei omia, erillisiä huoneita. Mahdollisuus majoittua myös omassa asuntoautossa tai vaunussa tai vaikkapa teltassa (hyvin käyttäytyvän koiran saa ottaa sisälle häkissä, mikäli tilaa riittää, kaikki koirat häkkeineen eivät kuitenkaan luultavasti mahdu sisälle). Jos ei halua yöpyä, voi leirille osallistua myös päiväleirinä, hinta silloin kuitenkin sama. Paikalla rantasauna ja suihkut. Leiripaikalle voi saapua halutessaan jo pe 14.5. klo: 14 alkaen. Paikalla on oltava kuitenkin viimeistään lauantaina klo: 9.00, jolloin kokoonnutaan treeniryhmiin ja lähdetään maastoon.
  lmoittautumiset 15.4. mennessä sähköpostitse Saara Lehtoselle: saara.lehtonen12@gmail.com . Mikäli leiri ei täyty Papekon jäsenistä, voidaan paikkoja tämän ilmoittautumisajan jälkeen tarjota myös ulkopuolisille hintaan 100€/vkl. Maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Maksu suoritettava 30.4. 2021 mennessä. Huom! Mikäli sinulla on jokin erityisruokavalio, ilmoitathan sen ilmoittautuessasi!
  Tervetuloa viettämään mukavaa leiriviikonloppua hyvässä porukassa!
 • Yhteistyö Sry Länsi-Uusimaan kanssa jatkuu. Papekolaiset voivat käyttää Sryn kenttää lauantaisin ja vastavuoroisesti Sryn jäsenet ovat tervetulleita Papekolle tiistaisin. Mikäli Sryn kentälle tarvitsee valoja, avaimen sijainnin ym. tiedot saa katariina.papeko(at)gmail.com tai messengerissä.
 • HUOMIO! Rauniorata on käyttökiellossa!. Rataa ei enää ylläpidetä, eikä alueella liikkuminen siksi ole turvallista. Asennamme raunioradan sisäänkäynteihin myös kyltit käyttökiellosta.