Ajankohtaista

 • HUOM! Kenttä on varattu luonnetestille 15.-16.6. 2024. Kentälle voi mennä treenaamaan klo 18 jälkeen.
 • Huom! Muistutuksena kaikille, kentälle johtavalla tiellä tulee autojen nopeuden olla maltillinen. Näin minimoidaan vaaratilanteet, jos kentältä sattuukin koira karkaamaan tielle ja tiellä kulkee meidän lisäksemme myös ulkopuolisia. Mukavia treenejä kaikille!
 • Tottiksen ABC -kurssi starttaa 26.5.!

  Oletko koirasi kanssa koulutuksen polulla vasta alussa, etkä tiedä miten edetä? Vai oletko jo vähän pidemmällä, mutta tie nousi pystyyn ja kaipaat apuja? Siintääkö BH-koe pienenä valopilkkuna pitkän tunnelin päässä, vai kenties jo vähän lähempänä? Oli miten oli, tervetuloa kurssille!
  Kurssille otetaan 4-5 koirakkoa. Käydään tilanteenne läpi ja jatketaan siitä, mihin olette jääneet. Kouluttajana toimii Laura Harjunpää.

  Kurssipäivät:
  Su 26.5.
  Su 9.6.
  Su 30.6.
  Su 14.7.

  Tiedustelut ja ilmoittautumiset: lauraharjunpaa @ gmail.com
 • Hu-Pi ryhmä.. joko pikkuhiljaa aloitellaan. Kenttä on vielä märkä, mutta jos toukokuun puolenvälin jälkeen aloitetaan. Toki parkkipaikallakin voi jo nyt hyvin tehdä asioita.
  Ilmoita itsesi sähköpostilla osoulasmaa @ gmail.com
 • ����Tiedotus jäsenille!!!! ����

  Tästä hetkestä lähtien jäsenten tulee osallistua vähintään 2 kertaa vuodessa yhdistyksen talkoisiin.

  - "Talkoopisteitä"/osallistumisia tullaan seuraamaan nimenhuuto-sovelluksen avulla.
  - Yhden talkoovelvoitteen voi täyttää osallistumalla yhdistyksen syys- tai kevätkokoukseen.
  - Toinen osallistuminen tulee olla jostakin yhdistyksen yhteisestä tekemisestä, johon talkoolaisia kaivataan.

  Talkoisiin/kokoukseen osallistumisella varmistat treenipaikkasi ryhmässä. Ensimmäinen piste tulevalle vuodelle on mahdollista napata tulevasta syyskokouksessa, jossa myös ensi vuoden uusi hallitus valitaan. Aktiivisuutta tarkastellaan heinäkuussa 2024, miltä tilastot näyttävät ja onko aihetta katsoa ryhmäkokoonpanoja uudestaan. Aktiivista syksyä kaikille!!
 • Yhteistyö Sry Länsi-Uusimaan kanssa jatkuu. Papekolaiset voivat käyttää Sryn kenttää lauantaisin ja vastavuoroisesti Sryn jäsenet ovat tervetulleita Papekolle tiistaisin. Mikäli Sryn kentälle tarvitsee valoja, avaimen sijainnin ym. tiedot saa katariina.papeko(at)gmail.com tai messengerissä.
 • HUOMIO! Rauniorata on käyttökiellossa!. Rataa ei enää ylläpidetä, eikä alueella liikkuminen siksi ole turvallista. Asennamme raunioradan sisäänkäynteihin myös kyltit käyttökiellosta.