ILMOITUSTAULU

 • Yhdistys järjestää haku-ja jälkileirin Pusulan Keräkankareella pe 24.5.-su 26.5.

  Lauantaina ohjatut treenit, haussa kouluttajana Katja Kontu (Tikkujuttu) ja jäljellä Katariina Ylikangas. Sunnuntaina ryhmät voivat treenata omatoimisesti lauantaina saaduilla opeilla. Leirin aikana mahdollisuus myös esineruudun tai tottiksen treenaamiseen kiinnostuksen mukaan. Haku- ja jälkiryhmiin otetaan 10 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä.

  Leirin hinta jäsenille: Haku 30€ jälki 20€. Ulkopuolisille 45€. Hinta sisältää lauantain koulutuksen ja leiripaikan vuokran. Ruokailu toteutetaan omin eväin, majoituspaikasta löytyy jääkaappi, mikro, hella ym. tarvittavat varusteet. Yhdistyksen puolesta kahvit ja teet.

  Yöpyminen yhteismajoituksena "siskonpeti"-tyyppisesti Pusulan urheilijoiden hiihtomajalla. (Kannattaa ottaa oma patja tai patjansuojus mukaan, majan patjat vanhoja ja kuluneita.) Mahdollisuus majoittua myös omassa asuntoautossa tai vaunussa tai vaikkapa teltassa. Koiran saa ottaa sisämajoitukseen häkissä. Jos ei halua yöpyä, voi leirille osallistua myös päiväleirinä, hinta silloin sama.

  Leiripaikalle voi saapua halutessaan jo pe 24.5. klo:17 alkaen. Paikalla oltava kuitenkin viimeistään lauantaina klo:9.00, jolloin kokoonnutaan treeniryhmiin ja lähdetään maastoon.

  Sitovat ilmoittautumiset jäseniltä 30.4. mennessä sähköpostitse Saara Lehtoselle: saara.lehtonen12@gmail.com. Ulkopuolisille ilmoittautuminen avoinna 1.5. alkaen, mikäli paikkoja vapaana. Maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Tervetuloa viettämään mukavaa leiriviikonloppua!
 • JÄSENET HUOM! JÄSEN MAKSUN ERÄPÄIVÄ ON 28.2.2019. SAMALLA SUORITTEELLA VOI MAKSAA KENTTÄMAKSUN (mainitse viestissä).
 • JÄSENET HUOMIO!! JÄSENISTÖ PÄÄTTI YHDISTYKSEN SYYSKOKOUKSESSA 22.10.18 TALKOOVELVOITTEESTA SEURAAVASTI; JOKAISELLA KENTTÄÄ KÄYTTÄVÄLLÄ JÄSENELLÄ (jäsen, ainaisjäsen, perhejäsen) ON VELVOLLISUUS HOITAA KENTÄN RUOHON LEIKKUU HALLITUKSEN KANSSA SOVITULLA VIIKOLLA TAI MAKSAA 10e KENTTÄMAKSUA, JOLLA KATETAAN RUOHON LEIKKUUSTA AIHEUTUVA KUSTANNUS, KUN SEN SUORITTAA ULKOPUOLINEN TAHO. KENTTÄ MAKSUN VOI MAKSAA JÄSENMAKSUN YHTEYDESSÄ TAI OMANA MAKSUNA HALLITUKSEN ILMOITTAMILLA MAKSUTIEDOILLA HELMIKUUN LOPPUUN MENNESSÄ 2019.
 • HUOMHUOM! JÄSEN MAKSUJEN ERÄPÄIVÄ ON MUUTTUNUT. JÄSENMAKSU TULEE MAKSAA 28.2. MENNESSÄ.
 • HUOM! YLEISET TOTTISTEENIT SIIRTYVÄT SUNNUNTAILLE HUHTIKUUN ALUSTA. KOULUTTAJANA NOORA MARTELIN. LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET noora.martelin@gmail.com
 • PK-TOTTISTREENIT TORSTAISIN klo 18:00 ETEENPÄIN, ELLEI TOISIN MAINITA.
 • JÄSENIÄ PYYDETÄÄN ILMOITTAMAAN OSOITETIETONSA YHDISTYKSEN JÄSENSIHTEERILLE (S-POSTI, PUHELINNRO SEKÄ KOTIPAIKKA riittävät) JÄSENREKISTERIN YLLÄPITOON JA SEN OIKEELLISUUDEN VARMISTAMISEKSI!
 • YHTEISTYÖN MERKEISSÄ SRY LÄNSI-UUSIMAAN KENTTÄ ON PAPEKON JÄSENTEN KÄYTETTÄVISSÄ LAUANTAISIN SEKÄ SRY L-Un JÄSENET VOIVAT TULLA KENTÄLLEMME TREEMAAN TIISTAISIN.


Pakkasraja -10*C. Voit katsoa sääennusteen:

http://ilmatieteenlaitos.fi/saa/Lohja

img_8187kopio.jpg